Bruiloften

voor elke schaterlach en weggepinkte traan
Wauw, het is zover!


Jullie zijn toe aan de volgende stap en na een prachtige verloving is het tijd voor hét jawoord. Er wordt een jurk gekozen, een pak aangemeten en na veel gesnoep en geproef worden jullie het eindelijk eens of jullie gaan voor salted caramel, lemon curd of merengue.


Maar wie gaat deze dag voor jullie vastleggen? Geen onbelangrijke vraag, want het vormt hoe deze dag jaren lang herdacht gaat worden, met elke blik die wordt geworpen in het trouwalbum. Mijn antwoord hierop is een simpele vraag; waar wil je later op terug kunnen kijken?


Als bruidsfotograaf zou ik me jullie persoonlijke paparazzo willen noemen. Zo onopgemerkt mogelijk de momenten vastleggen die je als bruidspaar meemaakt is iets wat ik met een enorme passie doe. Onze interacties zijn vooral ongedrongen en met een vleugje humor. Wanneer jullie er dan even tussenuit glippen om samen te reflecteren op de dag, focussen we op jullie als stel en jullie authentieke band.

“Een goed huwelijk is een imperfect koppel die leert houden van elkaars verschillen.”

Een ding is duidelijk... de bruiloft draait om jullie. In alle hectiek van het plannen en organiseren mag dat natuurlijk niet vergeten worden. Die ene dag vier je de speciale band die jij en je partner hebben en als bruidspaar moet je hier zelf ook optimaal van genieten. Zet je zorgen aan de kant, vergeet de mening van andere en omarm dit moment zoals die op je pad komt.Boheemse Elegantie

01 / 38

Italiaanse klassieker

01 / 45

Ik zou graag met jullie om de tafel zitten om gezellig te bespreken wat jullie wensen zijn. We plannen een datum en gaan ergens lekker onder het genot van een bakje koffie of een wijntje bedenken wat jullie dag écht speciaal gaat maken.