Het verhaal achter Kracht Fotografie


Leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen! Mijn naam is Dixy Kracht, ben 25 jaar oud en ik ben de trotse fotografe achter Kracht Fotografie.

Mijn droom om dit bedrijfje te starten is iets waar ik een lange tijd aan heb gewerkt en wat ben ik trots op mijn concept.


Kracht Fotografie staat voor een tijdloze kijk of fotografie en het vastleggen van momenten, herinneringen, emoties en authenticiteit. Op social media laten we vaak vooral de mooi bewerkte foto's zien en leggen daardoor minder de momenten vast hoe ze echt zijn en hier wil ik een eind aan maken.

Een dagje naar de dierentuin met de familie, een verfrissende wandeling maken met de hond of even naar de speeltuin met de kids, allemaal mooie momenten om jou en je gezin vast te leggen zonder dat je ergens voor hoeft te poseren. Ik lig als fotograaf nog net niet in de bosjes om zo onopgemerkt mogelijk te fotograferen, maar het komt er wel op neer dat je gewoon lekker kan genieten van elkaar zonder je druk te maken over het maken van foto's. Dit doe ik al jaren voor familie, vrienden en kennissen en het levert keer op keer mooie en leuke reacties op bij het aanleveren van de foto's.


Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om gezellig met jullie op pad te gaan en jullie te leren kennen via mijn lens en jullie te voorzien van foto's om nog jaren op terug te kijken!

Iets over mij!


Ik heb een intense passie voor het kijken van lange documentaires over dingen die ik niet begrijp, ben van jongs af aan geleerd dat ook meiden een boormachine kunnen gebruiken of een lampje op kunnen hangen in huis, en ik kan avonden lang filosoferen over het leven met familie en vrienden onder het genot van een glaasje wijn of een koud biertje.

Verder sta ik dicht bij mijn emoties waardoor ik bij een liefdevol filmpje al snel een traantje wegpink, maar ik kan ook feitelijk en realistisch zijn waardoor ik technisch denken en probleem oplossen hoog in het vaandel heb.