Happy-Hour

Zoals je soms uitkijkt naar een discount cocktail kan je ook uitkijken naar een uurtje gezelligheid die vastgelegd worden.
[ 20-30 foto's / 1 uur / tot 5 personen* ]


€115,-

Gezellig uitje

Voor de mensen die liever iets meer tijd hebben om hun karaktertjes te laten schijnen kun je ook kiezen voor een dagdeel om samen op pad te gaan.
[ 40-60 foto's / ± 4 uur ]


€250,-

Special day

Wauw een speciale dag is onderweg! Omdat dit een dag is die op jullie gericht is, of dit nou een bruiloft is of een dag met het gezin, wil ik graag met jullie zitten om de prijs te bepalen.


Neem snel contact op

BTw?


Als klein bedrijf heb ik in Nederland de mogelijkheid om zonder btw te werken. Voor een fotograaf die weinig inkoopt is het één onderdeel van de financiële rompslomp minder en zorgt ervoor dat ik mijn prijs lager kan houden voor de klant.

Reiskosten?


De prijzen zijn exclusief reiskosten. Aangezien de dagjes uit vaak door heel het land kunnen zijn is het lastig om de reiskosten toe te voegen aan de pakketten. De kosten hiervan zijn €0,40 p/km vanuit Rotterdam.

Betalingen?


De meeste betalingen zullen met een simpel Tikkie gedaan worden. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om contant te betalen.

Veel gestelde vragen

*Kunnen we ook met meer dan 5 personen foto's laten maken?

Dit kan zeker! Mochten jullie dit willen dan wordt er per extra persoon een meerprijs berekend. Daarnaast lever ik ook wat meer foto's aan. Stuur mij even een bericht voor de mogelijkheden!

Hoe ga je als fotograaf om met Covid-19 tijden?

Dit is vrij makkelijk. Als fotograaf die van een afstand foto's maakt van jullie gezin heb ik weinig te vrezen. Ik gebruik een lens die goed kan inzoomen, en ik hou de regels van de overheid goed in de gaten.

Mocht je voor de shoot het idee hebben dat je ziek bent, verkouden bent of last van je keel krijgt, laat dit dan even weten. Dan verplaatsen we de datum gewoon zodat jullie rustig beter kunnen worden. Snottebellen op een shoot zijn ook niet fijn natuurlijk!

Waar in Nederland kunnen we je boeken?

Overal! Natuurlijk komt dit wel met hogere reiskosten, maar het zou zonde zijn als ik jullie niet kan komen fotograferen op basis van locatie.

Wanneer krijgen we de foto's?

Ik doe altijd mijn best om een preview te sturen van een aantal foto's op de dag zelf. Het kan zijn dat dit mobiel-bewerkingen zijn als ik de hele dag op pad ben, maar om een gevoel te krijgen van de dag is dit uiteraard wel zo leuk! Daarnaast ligt het aan de gekozen hoeveelheid hoe snel de foto's af te werken zijn, maar ik hou voor shoots tot 60 foto's 1-2 weken aan. Voor de levering van de Special day foto's spreek ik persoonlijk af met mijn klant hoe lang het gaat duren op basis van de hoeveelheid die we hebben besproken.

Hoe werkt het met toegang/entree bij een dagje uit?

Dit is niet inbegrepen in de prijs. Mochten jullie het leuk vinden om naar een dierentuin te gaan of een pretpark dan is het belangrijk om een extra kaartje te regelen voor mij als fotograaf. Mocht dit niet nodig zijn dan zal ik dit uiteraard laten weten!

Hoe leg jij bruiloften vast?

Het liefst zou ik als paparazzi functioneren op de speciale dag zelf. Een bruiloft heeft zoveel mooie emotionele momenten en feestelijke sfeer om vast te leggen en hierin ligt mijn absolute passie. Het is heerlijk om even een momentje apart te nemen om wat meer intimiteit vast te leggen tussen jullie lovebirds, om dan vervolgens lekker door te feesten met jullie gasten en het glas te heffen op jullie gezamenlijke leven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me even een berichtje om dingen te bespreken.

Retour Beleid

Bent u niet tevreden met uw foto's dan kunt u contact opnemen met krachtfotografie@gmail.com. Als het gaat om het bestellen van producten die door Kracht Fotografie geleverd worden geld er een 14 dagen herroepingsrecht. Meer informatie m.b.t. Retourbeleid vind u hier:
https://www.krachtfotografie.com/algemene-voorwaarden/